Školovanje

OSNOVNI NIVO
PRVI NIVO - KURS ZA PREKOOKEANSKE I REČNE BRODOVE
NAPREDNI NIVO
RADIONICE, TRENINZI, TESTIRANJA I INDIVIDUALNI PROGRAM
KURSEVI I DIPLOME
KONSALTING

PRIJAVI SE NA KURS SOMMELIERA

FOTO I VIDEO GALERIJA

Radionice, treninzi, testiranja i individualni program

Sommelier Academy 7 STARS

Radionice: Najvažnija praksa za sve kandidate. Radionice su raznovrsne i razlikuju se po nivou kursa koji kandidati pohađaju. Takođe postoje zajedničke radionice. Na radionicama Uparivanja hrane i vina veoma često gostuju najbolji Šefovi iz regiona koji takođe Sommelierima prenose svoja iskustva. Radionica: "Moje iskustvo" podrazumeva goste koje na svojstven način prenose iskustva kandidatima i kolegamai odaju novitete iz domena struke.


Treninzi i ndividualni program: Ovaj vid praktične nastave podrazumeva zajedničko učestvovanje u vežbama serviranja, prodaje,testiranja i ocenjivanja vina. Takođe ove vežbe su usmerene prema nivoima znanja svih kandidata. Akademija 7 STARS takođe prganizuje trening: 1 na 1, ili "Know how", koji podrazumeva samostalan individualan rad predavača i trenera sa kandidatom. Ovi treninzi mogu biti organizovani po želji svih kandidata sa određenim trenerima.


Testiranja: testiranja i ocenjivanja vina su najzanimljivija za sve kolege. Ono što Sommelier Akademija 7 STARS kao deo vežbanja praktikuje je Lavirint prepoznavanje i ocenjivanje vina. Ove vežbe su takođe prilagođene nivou znanja Sommeliera.PRIJAVA NA KURS SOMMELIERAKontakt

SOMMELIER AKADEMIJA
Ignjata Joba 6a,
11090 Beograd
Tel: +381.63.22.47.48
Tel.: +381.64.229.228.9

Pošaljite nam email
info@sommelier.rs