Školovanje

OSNOVNI NIVO
PRVI NIVO - KURS ZA PREKOOKEANSKE I REČNE BRODOVE
NAPREDNI NIVO
RADIONICE, TRENINZI, TESTIRANJA I INDIVIDUALNI PROGRAM
KURSEVI I DIPLOME
KONSALTING

PRIJAVI SE NA KURS SOMMELIERA

FOTO I VIDEO GALERIJA

Diploma

Sommelier Academy 7 STARS

I nivo: Osnovni nivo
Ovaj kurs traje 15 sati i ima za cilj da uputi buduće kolege u osnove znanja i posla koje su neophodne za profesionalne Sommeliere. Za polaganje pismenog i praktičnog testa svi kandidati dobijaju skraćenu skriptu za učenje i test za polaganje je najranije 10 dana posle predavanje. Buduće kolege mogu za polaganje zakazati individualni rad i vežbanje sa predavačima i instruktorima. Ovaj Sertifikat je neophodan za dalje nastavljanje školovanja na Akademiji.
Cena ovog kursa je 8.900 dinara


II nivo: Sommelier - Napredni nivo
Kurs traje 24 radna dana, odnosno 120 nastavno - praktičnih sati rada. Ovaj kurs mogu pohađati svi Sommelieri koji imaju Sertifitat Osnovni nivo , odnosno u Srbiji mogu polagati bez prisustva predavanjima svi Sommelieri SERSA, koji imaju Sertifikat I stepen Sommelier do 40 obuke. Sertifikovani Sommelieri Sommelier Akademije 7 STARS stiču znanje da samostalno obavljaju posao Sommeliera u restoranima i hotelima. Za ovaj Sertifikat se polaže 14 dana posle završenog poslednjeg dana predavanja i treninga. Na ovom kursu testira se izmešu 180 – 200 različitih etiketa vina različitih kategorija iz svih Zemalja Sveta.
Induvidualni treninzi za pre polaganja za ovaj sertifikat su preporučljivi.
Cena ovog kursa je 69.800 dinara
Mogućnost plaćanja u 6 mesečnih rata


III nivo: Head Sommelier
Kurs traje 20 radnih dana, odnosno 80 nastavno – praktičnih sati rada. Ovaj kurs mogu pohađati samo Sommelieri koji imaju Sertifikat Sommelier– Napredni nivo. Sommelieri sa zavšenim kursom Head Sommelier biće osposobljeni da rade i rukovode Sommelierima u najekskluzivnijim hotelima i restoranima i da mogu da se takmiče sa najboljim Sommelierima sveta. Takođe oni će imati mogućnost da se dodatno edukuju na Akademiji za više pozicije ukoliko im se to radno mesto ponudi. Za ovaj Sertifikat se polaže 20 dana posle završenog poslednjeg dana predavanja i treninga.
Induvidualni treninzi za pre polaganja za ovaj sertifikat su preporučljivi.
Cena ovog kursa je 85.000 dinara
Mogućnost plaćanja u 6 mesečnih rata


Kurs : Sertifikovan Sommelier
Kurs traje 10 radnih dana ( 2 nedelje ), odnosno 50 nastavno – praktičnih sati. Kurs je prilagođen svim Sommelierima koji planiraju rad na prekookeanskim ili rečnim Kruzerima. Pre ovog kursa nije neophodno pohađati Osnovni nivo.
Kurs delimično obuhvata engleski jezik i termine neophodne za budući posao.
Za ovaj Sertifikat se polaže 7 dana posle završenog poslednjeg dana predavanja.
Cena ovog kursa je 24.900 dinara.

PRIJAVA NA KURS SOMMELIERAKontakt

SOMMELIER AKADEMIJA
Ignjata Joba 6a,
11090 Beograd
Tel: +381.63.22.47.48
Tel.: +381.64.229.228.9

Pošaljite nam email
info@sommelier.rs